3ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίων Νήσων στη Ζάκυνθο, συμμετέχει η παιδική χορωδία του “Ορφέα”

Συνεχίζεται, με μεγαλύτερη συμμετοχή, η πολιτιστική εκδήλωση  που φέρνει κοντά νέους από τα Ιόνια Νησιά

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίων Νήσων. Παιδικές χορωδίες από την Κέρκυρα, τους Παξούς, τη Λευκάδα, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο ενώνουν τις φωνές τους για να προσφέρουν ένα μοναδικό μουσικό βράδυ, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακηνάδου, στη Ζάκυνθο.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

  1. Μαθητική Μαντολινάτα – Χορωδία Ζακύνθου
  2. Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παξών
  3. Παιδική Χορωδία “Ορφέας” Λευκάδας
  4. Παιδική Χορωδία Δήμου Κεφαλονιάς
  5. Παιδική Χορωδία Ενορίας Κυνοπιαστών “Γαλιλαία” Κέρκυρας
  6. Παιδική Χορωδία του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου “Εύηχον” Ζακύνθου

Η φετινή εκδήλωση, σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του 2016 που έγινε στα Παλαιά Ανάκτορα της Κέρκυρας, έχει μεγαλύτερη συμμετοχή χορωδιών και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κοινού.

“Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στηρίζει με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών Ιονίων Νήσων και οι πολίτες στα νησιά μας “αγκάλιασαν” τη διοργάνωση από την έναρξή της. Είναι φανερό ότι οι εκδηλώσεις που φέρνουν κοντά τους νέους από τα νησιά μας, όπως είναι το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών και του Τουρνουά Ποδοσφαίρου, τυγχάνουν της αποδοχής της νεολαίας μας, η οποία συμμετέχει με ενθουσιασμό. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και παράλληλα βάζουν στέρεες βάσεις για της συνεργασία και την συνύπαρξη νέων από όλα τα νησιά, ενισχύοντας τη συνοχή της ΠΙΝ, έχουν πολλαπλά οφέλη, τα οποία διαχέονται σε όλα τα νησιά της ΠΙΝ. Καλώ όλους να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά μας στην πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργανώνουμε στη Ζάκυνθο” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.