Ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων έχουν οι αθλήτριές μας, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Σπόρτιγκ στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια της νέας σεζόν.

Ο Σύλλογος των Πατησίων που αγωνίζεται στην Α2 Νότου, αλλά με το πολύ βαρύ όνομα και την τεράστια ιστορία των 21 Πρωταθλημάτων Ελλάδας και των δύο συμμετοχών σε Final Four Ευρωλίγκας, έρχεται στην Λευκάδα και θα αντιμετωπίσει την Νίκη Λευκάδας το Σάββατο 16/9 στις 19:00 και την Κυριακή 17/9 στις 11:30.

Παράλληλα έφτασαν στην Λευκάδα οι δύο πρώτες ξένες αθλήτριες της ομάδας, Jackie Luna-Castro και Kelley Austria, ενώ την Δευτέρα 18/9 αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα και η Peyton Whitted.

Ο επικεφαλής προπονητής μας κ. Δουβίτσας μίλησε για την μέχρι σήμερα πορεία της προετοιμασίας: «Στα πρώτα μας φιλικά θα έχουμε την ευκαιρία να βγούμε από την καθημερινή ρουτίνα της προπόνησης. Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται με μικροπροβλήματα που δυστυχώς δε μας αφήνουν να δουλέψουμε 100% πάνω στο πλάνο μας. Παρ’ όλα αυτά είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των κοριτσιών. Την Δευτέρα θα ενταχθεί στην ομάδα και η τρίτη ξένη μας και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε με όλο το ρόστερ»