Συνεχίζεται η δωρεάν διανομή φρούτων σε δικαιούχους από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών  μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης  “ΙΟΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ”  συνεχίζει την   υλοποίηση του προγράμματος της δωρεάν διανομής  φρούτων και  οπωροκηπευτικών σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού στα Ιόνια Νησιά.

Η ΠΙΝ ως Επικεφαλής Εταίρος της Σύμπραξης συνεχίζει την  παραλαβή και διάθεση μετά από τους  προβλεπόμενους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους συνολικά για όλη την Περιφέρεια πάνω από 200 Τόνους  φρούτων ( βανίλιες-νεκταρίνια- ροδάκινα-μήλα-αχλάδια ) τα οποία διανεμήθηκαν από τους Εταίρους της Σύμπραξης στους δικαιούχους ωφελούμενους μας ανά Περιφερειακή Ενότητα .

Οι φορείς οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διαδικασία της διάθεσης  είναι :

Η ΠΕ Κέρκυρας , ο Δήμος  Κέρκυρας η Ιερά Μητρόπολη  Κέρκυρας , η EQUAL SOCIETY Παράρτημα Κέρκυρας, Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός  Ο Σύλλογος Γονέων ΑΜΕΑ Κέρκυρας , η Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας.

Η ΠΕ Λευκάδας , Ο Δήμος Λευκάδας , ο Δήμος Μεγανησίου  η Ιερά Μητρόπολη  Λευκάδας & Ιθάκης ,η EQUAL SOCIETY Παράρτημα Λευκάδας , ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λευκάδας.

Η ΠΕ Κεφαλονιάς , το Επαρχείο Ιθάκης , ο Δήμος Κεφαλονιάς , ο Δήμος Ιθάκης ,η Ιερά Μητρόπολη  Κεφαλληνίας , η Ένωση Πολυτέκνων Κεφαλονιάς – Ιθάκης, η Ένωση Τριτέκνων Κεφαλονιάς.

Η ΠΕ Ζακύνθου  ο Δήμος Ζακύνθου , ο ΟΔΑΖ , η Ιερά Μητρόπολη  Ζακύνθου  , ο Σύλλογος ΑΜΕΑ ΠΟΠΟΛΑΡΟΙ , ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Ζακύνθου .ο Σύλλογος Όνειρο του παιδιού ,ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ζακύνθου

Την ευθύνη ανά Περιφερειακή Ενότητα έχουν για την  ΠΕ Κέρκυρας ο ΠΣ κ.Σ. Βλαχόπουλος ,για την ΠΕ Λευκάδας η ΠΣ κ. Λ. Κατωπόδη για την ΠΕ Κεφαλονιάς ο ΠΣ κ. Ν.Βαλλιανάτος και για την ΠΕ Ζακύνθου ο ΠΣ κ. Γ. Σιγούρος

Η ενημέρωση των δικαιούχων ωφελούμενων  για τον χρόνο και τον τόπο διανομής γίνεται από τους Φορείς Εταίρους της Σύμπραξης οι οποίοι έχουν αναλάβει την διανομή .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής  κ. Αλέκος Μιχαλάς δήλωσε ότι “Η Περιφέρεια μας  συνεχίζει να υλοποιεί το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής φρούτων . Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια  για την αντιμετώπισης των προβλημάτων των ευάλωτων  κοινωνικά ομάδων  ενεργοποιώντας όλες τις κοινωνικές συμμαχίες στα νησιά του Ιονίου . Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους εταίρους μας στην Ιόνια Συμμαχίας κατά της Φτώχειας , τους ωφελούμενους και όλους τους συνεργάτες που υποστηρίζουν αυτή τη δράση”.