Με αγώνα δρόμου 1000μ στο Νυδρί ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας

Την Κυριακή 01/10/2017 και με αφορμή την έναρξη του τμήματος στίβου Νυδριού, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας διοργάνωσε μαθητικό δρόμο 1000μ στην παραλία του Νυδριού.

Στον αγώνα συμμετείχαν μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Νυδριού, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και παιδιά από το τμήμα της Λευκάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα, αφού ο σκοπός αυτών των δράσεων είναι να μυηθούν τα παιδιά σε έναν υγιεινό και αθλητικό τρόπο ζωής, μα πάνω από όλα διασκεδάζοντας.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ηλικιακά γκρουπ. Στο ένα αγωνίστηκαν παιδιά της Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού και στο άλλο της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού. Απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, μετάλλια στους τρεις πρώτους  της κάθε κατηγορίας και ο σύλλογος προσέφερε νερά και χυμούς για όλους.

Η επόμενη συνάντηση, όπου θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις του τμήματος, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 07/10/2017 στις 16:00 στο γήπεδο του Βλυχού. Οι εγγραφές συνεχίζονται όλο το χρόνο. Για πληροφορίες καλέστε στο τηλ: 6932 63 11 29, κο Γιάννη Πολίτη.

Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε θερμά τα στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Νυδριού και του Αστυνομικού Τμήματος Ελλομένου, καθώς και τους εθελοντές-γονείς των παιδιών που φρόντισαν για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Εκ του ΔΣ