Forum Λευκάδας 3-5 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο

Το FORUM ΛΕΥΚΑΔΑΣ θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Λευκάδος στις 3,4,5 Νοεμβρίου 2017 στους χώρους του Επιμελητηρίου Λευκάδος.

Πρόκειται για μια πολυεκδήλωση με δύο μορφές επικοινωνίας την εκθεσιακή και την συνεδριακή. Στην πρώτη του μορφή επιχειρήσεις, φορείς, εταιρίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα κια άλλοι θα έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες και να έρθουν σε επαφή με το κοινό ενώ στην συνεδριακή του μορφή καταξιωμένοι ομιλητές τεχνοκράτες, επιχειρηματίες, καθηγητές Πανεπιστημίου και άλλοι  από όλο το φάσμα δραστηριοτήτων θα αναλύσουν και παρουσιάσουν τις απόψεις τους με σκοπό την ενημέρωση και την πληροφόρηση.

Σημαντική καινοτομία της εκδήλωσης θα είναι η παρουσία εκπροσώπων ξένων πρεσβειών και επιμελητηριών που θα αναζητήσουν πεδία συνεργασίας με το Επιμελητήριο Λευκάδας αλλά και με παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής.

Η διοργάνωση του FORUM ΛΕΥΚΑΔΑΣ στην ιδιαίτερη δύσκολη συγκυρία που όλοι μας βιώνουμε είναι πολύ σημαντική και θα αποτελέσει γεγονός για όλη την περιοχή.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 6932883048