ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ  ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ

Εδώ και τρεις εβδομάδες η τάξη Ε2 του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού δεν έχει δασκάλα καθώς  έχει πάρει άδεια κύησης και λείπει από το σχολείο. Παρόλα αυτά, δεν έχει έρθει ακόμα κάποιος άλλος δάσκαλος για να αντικαταστήσει το κενό που έχει δημιουργηθεί. Τα παιδιά του Ε2 μοιράζονται στα άλλα τμήματα και δεν κάνουν ολοκληρωμένο μάθημα όλο αυτό το διάστημα.

Έπειτα από συνάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των γονέων της τάξης με τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κο Σάντα, ενημερωθήκαμε ότι έχει δώσει το κενό της δασκάλας στο υπουργείο και μας διαβεβαίωσε ότι θα καλύψει το κενό με αναπληρωτή δάσκαλο.

Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και οι γονείς ανησυχούν μήπως η κατάσταση αυτή συνεχιστεί για πολύ καιρό.

Τις  τελευταίες μέρες η διευθύντρια του σχολείου με τους υπάρχοντες εκπαιδευτικούς προσπαθούν όσο μπορούν να καλύψουν το κενό αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για τα παιδιά. Οι γονείς της τάξης είναι αγανακτισμένοι και δεν είναι διατεθημένοι να ανεχθούν να περνάνε οι μέρες έτσι.

Ζητούμε την άμεση κάλυψη του κενού στο Ε2. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προβούμε σε  ενέργειες που δεν θα ήταν ευχάριστες σε κανέναν.

Με εκτίμηση,
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νυδριού