Τον νεοφώτιστο, αλλά πολύ ισχυρό, Φάρο Κερατσινίου φιλοξενεί η ΝΙΚΗ την ερχόμενη Κυριακή 19/11 στις 13:00. Ο Φάρος είναι αήττητος μετά από τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα και μοιάζει δεδομένη η παρουσία του στην πρώτη τετράδα της Α1. Τα κορίτσια της Νίκης Λευκάδας θα δώσουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν αλώβητη την έδρα τους στο πρωτάθλημα. Στις προπονήσεις εντάχθηκε την Πέμπτη, μετά τις υποχρεώσεις της με την Εθνική Γυναικών, η Έλενα Τσινέκε.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Δουβίτσας μιλώντας στο nikilefkadaswbc.gr ανέφερε: «Ο Φάρος είναι μια ομάδα που διαθέτει έμπειρες παίκτριες σε όλες τις θέσεις. Εμείς είχαμε αποκτήσει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και η διακοπή συνήθως δεν ευνοεί αυτές τις ομάδες και επίσης έχουμε το μειονέκτημα ότι δεν μπορούμε να παίξουμε φιλικά.

Παρ΄ όλα αυτά θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, που θα μας δώσει εκτός από τους δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς και την ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Ο Φάρος είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και τέτοιοι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί για τους γηπεδούχους.

Περιμένουμε και τους φιλάθλους μας να μας δώσουν ενέργεια και να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα»