Το Σάββατο 27/01/2018 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας διοργάνωσε συνάντηση Ακαδημιών στίβου με τον σύλλογο Ευ Ζην της Πρέβεζας στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περίπου 140 παιδιά σε 5 ηλικιακές κατηγορίες από προσχολική ηλικία μέχρι ΠΠ/ΠΚ Α΄ (Β΄& Γ΄ Γυμνασίου) και αγωνίστηκαν σε δρόμους (30μ, 40μ, 50μ, 60μ, σκυταλοδρομία 4Χ60μ), άλμα σε μήκος και ρίψεις (vortex, μπαλάκι, σφαίρα 1κλ και σφαίρα 3κλ). Απονεμήθηκαν μετάλλια συμμετοχής σε όλα τα παιδιά της Α΄ κατηγορίας (Νήπια, Α’ Δημοτικού) και στους τρεις πρώτους των υπόλοιπων κατηγοριών.

Ο πολύ καλός καιρός, η χαλαρή διάθεση και το κέφι ήταν οι βασικοί παράγοντες που βοήθησαν στην επιτυχία της διοργάνωσης σε συνεργασία βέβαια με το πλήθος των γονέων και φίλων που βρέθηκαν στις κερκίδες και απόλαυσαν τους αγώνες αλλά και έδωσαν ώθηση στην προσπάθεια των παιδιών.

Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας ευχαριστεί τους παράγοντες του συλλόγου Ευ Ζην για τη βοήθεια στην τέλεση των αγώνων και αποδέχεται την πρόσκληση για μια αντίστοιχη διοργάνωση αυτή τη φορά στο Δημοτικό Στάδιο της Πρέβεζας.