Ξεκίνησαν οι διαδικασίες αποκατάστασης του δικτύου διανομής νερού στο Νυδρί

Ξεκίνησαν οι εργασίες του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση βλαβών & έργα βελτίωσης συστημάτων ύδρευσης των Τ.Κ. Νυδριού, Κατούνας-Λυγιάς, Φτερνού», προϋπολογισμού 584.000 €.

Από την προηγούμενη εβδομάδα εκτελείται το τμήμα του έργου για την αντικατάσταση του δικτύου διανομής νερού στον κεντρικό δρόμο Νυδριού. Το νέο δίκτυο αποτελείται από δύο καινούργιους αγωγούς νέας τεχνολογίας, ένας από την κάθε πλευρά του δρόμου, μήκους 1.100 μέτρων και από φρεάτια συνδέσεων.

Οι βασικές εργασίες θα ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, ώστε να γίνει η αποκατάσταση στις φθορές του δρόμου που προκαλεί το έργο.

Το έργο του Δήμου Λευκάδας άρχισε από το Νυδρί, ώστε να προηγηθεί του έργου που προβλέπεται να εκτελέσει στη συνέχεια η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την ανάπλαση του πεζόδρομου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Κοινοποίηση
Προηγούμενο άρθροΤσικνοπέμπτη στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΟΧΙ σε εθνική υποχώρηση στο σκοπιανό!
To inLefkas δημιουργήθηκε το 2015, προκειμένου να καλύψει με αντικειμενικότητα τις εξελίξεις στο νησί της Λευκάδας, αλλά και στο Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα, γενικότερα. Ταυτόχρονα, για να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες, που στοχεύουν στην ανάδειξη του Πολιτισμού και της ιδιαίτερης Κουλτούρας του Νησιού.