Το inLefkas αναζητά δημοσιογράφο/συνεργάτη.

Απαραίτητα προσόντα:

Σπουδές στον τομέα της Δημοσιογραφίας ή απόφοιτοι σχολών Φιλοσοφικής/Νομικής.

Άριστη επικοινωνία στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Καλή γνώση WordPress.

Γνώσεις AdSense, AdWords και DoubleClick θα θεωρηθούν βαρύνουσας σημασίας επιπρόσθετα προσόντα.

Τα καθήκοντα της θέσης είναι η εν γένει ειδησεογραφιή κάλυψη στη Λευκάδα, καθώς και η παρακολούθηση των Δημοτικών ή/και άλλων Συμβουλίων, καθώς και η διαφημιστική κάλυψη των προσφερομένων διαφημιστικών θέσεων του portal, αναλόγως των τάσεων της αγοράς.

Για κάθε υποψήφιο συνεργάτη, αφού εγκριθεί το βιογραφικό, θα υπάρξει μια δοκιμαστική περίοδος 2 εβδομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση καλής συνεργασίας, ο υποψήφιος θα γνωρίσει και θα έρθει σε επαφή ευρύτερα με τον όμιλο της Astarte Media.

Τα βιογραφικά να αποστέλλονται στο [email protected].

Θα τηρηθεί σειρά προταιρεότητας και απόλυτη εχεμύθια σχετικά με τα βιογραφικά.

Λίγα λόγια για την Astarte Media.

Ο όμιλος Astarte Media ξεκίνησε την δραστηριότητά του κυρίως στο κομμάτι του λιανικού και χονδρικού εμπορίου κλωστοϋφαντουργικών και τουριστικών προϊόντων το 2012.

Σύγκαιρα με αυτές της δραστηριότητες του, ανέπτυξε portal ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος για την Λευκάδα και την Αιτωλοακαρνανία, το ηλεκτρονικό περιοδικό έρευνας και γνώμης On The Record, καθώς και άλλα διαδικτυακά μέσα.

Ένας ακόμη βασικός πυλώνας της δραστηριότητας της Astarte Media είναι οι ραδιοτηλεοπτικές παραγωγές. Τελευταία επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε αυτόν τον τομέα  ήταν η λειτουργία του label Impre55ion Records.

H Astarte Media είναι αμιγώς ελληνική επιχείρηση με έδρα τη Λευκάδα, ενεργά τα αντίστοιχα ΚΑΔ στην Εφορία και δηλωμένη στο Επιμελητήριο της Λευκάδας.

Επίσης, όλα τα μέσα του ομίλου είναι δηλωμένα στο μητρώο ελληνικού διαδικτυακού τύπου.

Στη δυσμενή περίοδο που διανύουμε μπόρεσε να ανταποκριθεί θετικά στις προκλήσεις των καιρών, διευρύνοντας ταυτόχρονα τις δραστηριότητές της ανάλογα με τις προσφερόμενες ευκαιρίες.