Συλλυπητήρια βουλευτή Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, για την απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα τον ξαφνικό χαμό του Στέλιου Σκλαβενίτη. Υπήρξε ένας δραστήριος  άνθρωπος με όραμα, αρχές και ιδανικά, τα οποία υπηρέτησε με συνέπεια στην προσωπική του ζωή και την επιχειρηματική του δράση.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης υπήρξε σωστός οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, που αγαπούσε τον τόπο καταγωγής του, τη Λευκάδα και με όλους τους τρόπους συνέδραμε στα δύσκολα το νησί και τους ανθρώπους του. Πάντα πρόθυμος, δεν αρνήθηκε τη βοήθειά του σε όποιον Λευκαδίτη χτύπησε την πόρτα του, τιμώντας τις ρίζες των γονιών του και των παππούδων του.

Στην Ελλάδα της κρίσης αποτέλεσε επιχειρηματικό υπόδειγμα προόδου και ανάπτυξης, πάντα σεβόμενος τους εργαζόμενούς του και τις ανάγκες τους. Θα μείνει για πάντα στη συνείδησή μας ως ένας επιτυχημένος, γελαστός και προπάντων ταπεινός  άνθρωπος που κατάφερε σε δύσκολους καιρούς να αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό επιχειρείν.  Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του και τη μεγάλη οικογένεια των επιχειρήσεων Σκλαβενίτης».