Πάνω από 90 φοιτητές του ΤΕΙ Λευκάδας συμμετείχαν στα εργαστήρια του Κέντρου Πρόληψης

Με μεγάλο ενθουσιασμό 90 και πλέον φοιτητές του ΤΕΙ Λευκάδας, συμμετείχαν την  Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, στο Ανοιχτό Εργαστήρι που συνδιοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών.

Η συντονίστρια του Εργαστηρίου, κα Σοφία Ασπρογέρακα, παρουσίασε το θέμα «Το Άγχος και οι Τεχνικές Διαχείρισής του», ξεδιπλώνοντας βασικές έννοιες αναφορικά με τις αιτίες και τα συμπτώματα του άγχους, αλλά και το εργασιακό άγχος. Βαρύτητα δόθηκε σε ποικιλία τεχνικών που μπορούμε να γνωρίζουμε, ώστε να τις χρησιμοποιούμε για την αντιμετώπιση στρεσογόνων καταστάσεων.

Οι φοιτητές, πέρα από την παρουσίαση του θέματος που παρακολούθησαν, ενεπλάκησαν και οι ίδιοι ενεργητικά στη χρήση αυτών των μεθόδων, με τη βοήθεια  βιωματικών ασκήσεων που πραγματοποιήθηκαν και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και ολόκληρο το Δ.Σ. του συλλόγου των φοιτητών του ΤΕΙ Λευκάδας, για τη συνεργασία και την κινητοποίησή τους  και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες φοιτητές για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία του Εργαστηρίου.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ