Ανοίγουν οι πύλες του παγοδρομίου στη Λευκάδα!

Το Επιμελητήριο Λευκάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά  διοργανώνει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον νησί μας. Τα Lefkaχριστούγεννα πλέον έχουν γίνει θεσμός στον τόπο μας.

Το παγοδρόμιο είναι έτοιμο και φέτος εγκαταστάθηκε στην πλατεία MARKAS, ανοίγει τις πύλες του την Tετάρτη 12 Δεκεμβρίου  και θα παραμείνει μέχρι τη Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Τo παραμυθένιο σπιτάκι του Αϊ Βασίλη είναι έτοιμο και περιμένει τους μικρούς και μεγάλους  μας φίλους για να φωτογραφηθούν μαζί του και να του παραδώσουν το γράμμα τους.

Ενώ το σπιτάκι δραστηριοτήτων έχει εμπλουτιστεί με πολλές κατασκευές και τα ξωτικά περιμένουν να ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικες φιγούρες στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας και αυτή τη χρόνιά εμπλουτίζει τις εκδηλώσεις του με κάτι καινούργιο, πιο παραμυθένιο και πιο μαγευτικό από την προηγουμένη χρονιά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με αγάπη και όραμα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Αυτές τις Γιορτές, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με πιο μαγικό σκηνικό των Χριστουγέννων, με τη χαρά που θα προσφέρει  το χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Καθημερινά 12:00μ.μ. -23:00μ.μ.
Σαββατοκύριακο και αργίες 10:00π.μ.-23:00μ.μ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 5 € (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα παραμονής 30’ στο παγοδρόμιο)

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ