Η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου στην πρωτοχρονιάτικη πίτα των Λευκαδίων στην Αθήνα

Το «κομμάτι» για τα νησιά του Ιονίου έκοψε η Ρόδη Κράτσα, τ. Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων στην λαδόπιτα του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ».

Ευχήθηκε το 2019 να είναι καλή χρονιά για όλους και αφετηρία νέας πορείας για τα Ιόνια Νησιά με νέες προοπτικές προόδου και αντιμετώπισης των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους κατοίκους και αποτελούν τροχοπέδη ανάπτυξης όπως η διάλυση του συστήματος υγείας, τα κενά στις εκπαιδευτικές δομές, η υποβάθμιση και η έλλειψη βασικών υποδομών, οι ανοικτές πληγέςτων σεισμών, η βαρειά φορολόγηση χωρίς ανταποδοτικότητα και άλλες παθογένειες.

Αναφέρθηκε επίσης με θαυμασμό στην ζωντάνια που έχουν οι Σύλλογοι των Λευκαδιτών παντού, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως είχε την χαρά να διαπιστώσει και να συμμετέχει σ’ εκδηλώσεις τους.

Δεσμεύτηκε ότι αν εκλεγεί Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, θα ενισχύσει τους δεσμούς με τους Συλλόγους των Απανταχού Επτανησίων και τις δυναμικές κοινότητες νέων επτανησίων ταλαντούχων που βρίσκονται σήμερα εκπατρισμένοι, εργαζόμενοι σε διεθνείς πόλεις όπως Λονδίνο, Ντουμπάι, Φρανκφούρτη, Βρυξέλλες κ.λ.π