Με τον Πρύτανη και στελέχη του Ιονίου Πανεπιστημίου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας

Την Τετάρτη 13-02-2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς πραγματοποίησε στο γραφείο του συνάντηση με τον Πρύτανη του Ιόνιου Πανεπιστημίου κ. Χρυσικόπουλος Βασίλειο,  τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών κ. Βαϊόπουλο Βάιο, τον Πρόεδρο του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης Σχολής Οικονομικών Επιστημών κ. Μυλωνά Φοίβο-Απόστολο και την κα. Αντωνοπούλου-Μπούρα Νέλλη από το Γραφείο του  Πρύτανη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Ιόνιου Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα το μείζον ζήτημα της στέγασης όπου αναμένεται τα τεύχη δημοπράτησης για το έργο της ανακατασκευής του Κέντρου Νεότητας το οποίο και έχει παραχωρηθεί από το Ελληνικό Δημόσιο στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, επίσης, και για τις νέες εγκαταστάσεις του Τμήματος (Βιβλιοθήκη, Φοιτητική Λέσχη κλπ) καθώς και για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι φοιτητές της Λευκάδας στην διαμονή τους.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την ήδη υπάρχουσα συνεργασία μεταξύ της Π.Ε. Λευκάδας και του Ιόνιου Πανεπιστημίου ενώ ενημερώθηκε αναλυτικά για την λειτουργία του νέου Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης, για την έναρξη το φθινόπωρο των προγραμμάτων σπουδών διετούς φοίτησης και για την στελέχωση σε εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ