Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε το Επιμελητήριο Λευκάδας

Το Επιμελητήριο εκφράζει την ανάγκη ενότητας για τη Λευκάδα.

Συνεχίζει με δράσεις που έχουν θετικό πρόσημο και εξωστρέφεια.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου.

Το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Σκιαδαρέσης ήταν  «τιμούμε την προσφορά και τους ανθρώπους που στηρίζουν το νησί μας», κάτι που αποδείχθηκε έμπρακτα με την απονομή τιμητικών διακρίσεων στις επιχειρήσεις που συνέβαλαν στις δράσεις του Επιμελητηρίου για την προβολή και ανάδειξη του νησιού μας.

Εκτός από τη Διοίκηση του φορέα και πλήθος επαγγελματιών του Νομού, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Δρακονταειδής,  ο Δήμαρχος Μεγανησίου κ. Δάγλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Χαλικιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Θερμός, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων  Νομού Λευκάδας κ. Γαζής, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος κ. Κατωπόδης,  o Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ.  Κοτσίνης, ο κ. Καλός υποψήφιος Δήμαρχος,  ο κ. Σολδάτος πρώην Βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος,  και Πρόεδροι και εκπρόσωποι Τοπικών, Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων.

Τις ευχές του έστειλε ο Βουλευτής Λευκάδας κ.Καββαδάς, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, κ. Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Διοίκησης για το 2018 και στις δράσεις που προγραμματίζονται για το 2019.  Δεσμεύτηκε ότι η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την εδραίωση των όσων έχουν επιτευχθεί αλλά και την επίτευξη των νέων στόχων που έχουν τεθεί.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών για συμβολικούς αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, σε επιχειρήσεις-μέλη του φορέα που έλαβαν μέρος στο 5ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας, καθώς και  στις επιχειρήσεις και στους υποστηρικτές των Χριστουγεννιάτικων δρώμενων του 2018.

Την πίτα ευλόγησε ο  πατήρ  Αθανάσιος και ακολούθησε μικρή δεξίωση.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης