Τo ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η INTERAMERICAN μπορούν να κάνουν τις επιχειρηματικές ιδέες σου πράξη!

Υποβολή συμμετοχής μέχρι 3 Μαΐου 2019.

Tο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το πρόγραμμα εταιρικής καινοτομίας IMAGINE από την INTERAMERICAN διοργανώνει το Open Innovation Initiative.

Στο Open Innovation Initiative κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέσει την ιδέα του, ώστε να έχει την ευκαιρία κατόπιν να σχεδιάσει και να αναπτύξει καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που θα μπορούν να εφαρμοστούν στον κλάδο ασφάλισης.

Μετά την κατάθεση των ιδεών, ορισμένες θα προκριθούν στην τελική φάση του προγράμματος, ώστε να αναπτυχθούν πιλοτικά με την υποστήριξη της INTERAMERICAN και του Κέντρου ACEin.

Για να ταιριάξει μία ιδέα με το Open Innovation Initiative, πρέπει να είναι συναφής με έναν από τους παρακάτω τομείς:

  • Healthy Living
  • Smart home
  • On Demand Insurance

Καθ’ όλη τη διάρκεια των φάσεων του προγράμματος οι επιχειρηματικές ομάδες θα λαμβάνουν συμβουλευτική υποστήριξη (mentoring) από στελέχη της INTERAMERICAN και από την ομάδα του Κέντρου ACEin. Οι επιχειρηματικές ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στην τελική φάση του Open Innovation Initiative θα λάβουν σημαντικά οφέλη και βραβεία.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ανοικτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες από 2 έως και 5 ατόμων.

Το Open Innovation Initiative περιμένει την αίτησή σου, μέχρι τις 3 Μαΐου 2019 στο σύνδεσμο εδώ.

Μάθε περισσότερα για το Open Innovation Initiative στο σύνδεσμο εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινώνησε με το Κέντρο ACEin στο τηλέφωνο 210 8203827 ή στο e-mail [email protected].

Το inLefkas είναι χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος.