Η απάντηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας σε δημοσιευμάτα για την παιδική χαρά στην παραλία

Σε σχόλιό σας αναφέρετε ότι «το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας θυμήθηκε τώρα την παιδική χαρά που βρίσκεται στην παραλία».

Αν θέλατε να είχατε ενημέρωση, για να έχουν και οι αναγνώστες σας έγκυρη ενημέρωση, θα μπορούσατε να ρωτήσετε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας και μετά σχολιάζατε ό,τι νομίζετε ότι δεν γίνεται σωστά.

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τις ενέργειες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας έγκαιρα, κατά την διάρκεια του χειμώνα, αποκατάστησε τις ζημιές που είχαν προκληθεί τόσο στη περίφραξη, όσο και στα όργανα της παιδικής χαράς.

Παράλληλα προχώρησε τη διαδικασία προμήθειας των δαπέδου ασφαλείας για την αντικατάστασή του. Ας σημειωθεί δε ότι η εργασία αυτή δεν μπορούσε να γίνει χειμώνα, γιατί πρέπει να μην υπάρχει υγρασία στο δάπεδο.

Το δάπεδο ασφαλείας είναι ήδη στη Λευκάδα και την Τετάρτη 05/05 θα αρχίσει η τοποθέτησή του που θα ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα είμαστε σε συνεννόηση με υπεύθυνο για τον έλεγχο και πιστοποίηση της ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

Κάθε συμπολίτης μας ας βγάλει το δικό του συμπέρασμα αν η παιδική χαρά δεν θα λειτουργήσει το καλοκαίρι, όπως λέει το δημοσίευμά σας, ή εντός του Μαΐου όπως προγραμματίζει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδος

Σπύρος Καρβούνης