Επιμελητήριο Λευκάδας: Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες για τον εμβολιασμό των κατοίκων στα νησιά

Δικαιωθήκαν οι προσπάθειες του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας και του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών νησιών κ. Σκιαδαρέση αναφορικά με τον εμβολιασμό των κατοίκων των νησιωτικών περιοχών με επιστολή που είχε αποσταλεί στις 30 Μαρτίου 2021, αλλά και με συνεχείς επικοινωνίες με τα αρμόδια Υπουργεία, αναφορικά με τον εμβολιασμό των κατοίκων των νησιωτικών περιοχών ενόψει του ανοίγματος του Τουρισμού.

Στο χθεσινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού έγινε πλήρης αναφορά για την  επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία», που αφορά στον καθολικό εμβολιασμό όλων των κατοίκων άνω των 18 ετών για  άνω των 10.000 κατοίκων με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Ο κύριος Σκιαδαρέσης και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λευκάδας χαιρετίζουν την απόφαση του Πρωθυπουργού τονίζοντας: “Είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να δουλέψουμε, και να στηρίξουμε τον τουρισμό μας και τις επιχειρήσεις μας και αυτό θα είναι μία μεγάλη διαφήμιση των νησιών σας και της χώρας προς το εξωτερικό. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ΜΑΖΙ”.