Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Διαδικτυακή εκδήλωση για τις εξαγωγικές δυνατότητες των επιχειρήσεων

Διαδικτυακή εκδήλωση (webinar) διοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, στις 18:00, με θέμα συζήτησης: «Οι εξαγωγικές δυνατότητες και προοπτικές των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – H συμβολή του εργαλείου Access2Markets».

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, της οποίας σκοπός είναι να παρουσιάσει στις επιχειρήσεις των νησιών του Ιονίου τη μεγάλη ευκαιρία, που παρουσιάζεται σε όλες τις επιχειρήσεις της ελληνικής επικράτειας να αναβαθμίσουν τις εξαγωγικές τους δυνατότητες και προοπτικές τους, θα είναι η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, ενώ θα συμμετάσχει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας, Αλέξανδρος Αλεξάκης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσω Youtube στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/channel/UCWytaS7IuEAfTbPckL-1zag

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

18:00:   Έναρξη Εκδήλωσης – Σύνδεση Συμμετεχόντων

18:15:   Χαιρετισμός Εκδήλωσης

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα–Τσαγκαροπούλου

Παρουσίαση του Οικονομικού προφίλ της ΠΙΝ

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας, Αλέξανδρος Αλεξάκης

18:30:   Ομιλία Αντιπροέδρου Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή, Άννας–Μισέλ Ασημακοπούλου, με θέμα: «Οι Εξαγωγικές Δυνατότητες και Προοπτικές των Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ιονίων και η συμβολή του Εργαλείου Access2Markets»

18:50:   Ζωντανή παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης της ΕΕ από την Νίκη Κουμαδωράκη, Ειδική στο Διεθνές Εμπόριο

19:00:   Ερωτήσεις – Απαντήσεις

19:45:   Συμπεράσματα