Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς

Τους Εγκρεμνούς επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λευκάδας και μοιράστηκε το οδοιπορικό του στο Facebook. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε φαίνεται καθαρά το κατεστραμμένο οδικό δίκτυο αλλά και αύξηση του πλάτους της παραλίας των Εγκρεμνών. Στο μήνυμά του ο δήμαρχος σημείωσε:

Φωτογραφίες από το Σαββατιάτικο, δύσκολο, οδοιπορικό στους Εγκρεμνούς. Οι παραλίες είναι εκεί, πιο όμορφες από ποτέ. Είναι όμως πολύ μεγάλη η δυσκολία στην αποκατάσταση της πρόσβασης. Στο Γιαλό, που επίσης περπατήσαμε, η αποκατάσταση, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, είναι πιο εύκολη. Με τον αγώνα και τη προσπάθεια όλων μας, θα καταφέρουμε να αποκαταστήσουμε τις βλάβες. ΦΙΛΙΚΉ ΣΥΜΒΟΥΛΉ: ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.

Δείτε τις φωτογραφίες.Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς Φωτογραφίες από το οδοιπορικό του δημάρχου Λευκάδας, Κώστα Δρακονταειδή, στους Εγκρεμνούς